Kontakt

Pošto sam napokon pronašao ovu kontakt formu, evo od sada ćete biti u prilici da me kontaktirate. Ukoliko me kontaktirate i tražite neki odgovor, onda obavezno ostavite vašu email adresu kako bih bio u mogućnosti da Vam odgovorim, medjutim ukoliko imate samo neke sugestije,predloge, odnosno poruku koja ne zahteva odgovor onda možete u email da upišete šta hoćete npr. email@nesto.net, pod uslovom da ne želite da vam se email pojavljuje kod mene. (anomnimno prijavljivanje)
Slobodno pitajte o svemu što vas interesuje, a vezano je za teme koje postavljam. Takodje svaki dobronamerni predlog kao i kritika su dobrodošli. Trudiću se da Vam odgovorim u što kraćem roku, ali ne zamerite ako se to ne desi u roku od dan,dva pošto imam kao i svi i duge obaveze. Takodje zadržavam pravo da ukoliko mi postavite neko pitanje ili temu za koju uvidim da je intersantna, da javno objavim vaše pitanje i odgovor, svakako bez objavljivanja vaše email adrese.  Ako eventualno imate neki problem sa računarom, a u okviru je ovih tema o kojima pišem, pomoći ću vam koliko mogu, ali imajte u vidu da me za tako nešto kontaktirate isključivo u nekim prihvatljivim situacijama, pošto za takvu vrstu odgovora imate razne forume.

Znajte da su vaše povratne informacije dobrodošle. Pozdravljam vas sve 🙂

DODATO:

Ukoliko vas zanima, odnosno zainteresovani ste za sigurnosna skeniranje vašeg računara, servera, mail servera, web sajta... 
možete me kontaktirati preko ove forme.
Takodje ako želite časove iz pentesting-a možete me kontaktirati.


 

Advertisements